ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων!

Το SDNA δίνει το δικό του παρών στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού και με ειδική ενότητα θα σας μεταφέρει καθημερινά όσα συμβαίνουν στο Ρίο… και όχι μόνο!

Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων!

Λίγες ώρες μας χωρίζουν πλέον από τη μεγαλύτερη αθλητική συνάντηση των λαών του κόσμου και το SDNA φωνάζει δυναμικά παρών σε άλλη μια σπουδαία διοργάνωση.

Από σήμερα και μέχρι τις 21 Αυγούστου, όταν και θα σβήσει η ολυμπιακή φλόγα στο βωμό του Μαρακανά, το site που όλοι εσείς έχετε αγκαλιάσει με πρωτοφανή θέρμη, θα σας μεταφέρει καθημερινά όσα συμβαίνουν στην απέναντι ακτή του Ατλαντικού.

Δείτε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.