ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα ποινή σε Γιαννακόπουλο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τιμωρήθηκε και πάλι από τον αθλητικό δικαστή, για τη δήλωση του μετά το φινάλε των τελικών της basket league.

Νέα ποινή σε Γιαννακόπουλο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε εκ νέου από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, με 20.000 ευρώ, αυτή τη φορά για τη δήλωσή του μετά το φινάλε των τελικών της basket league. Από τον ισχυρό άνδρα του εξάστερου ζητείται να ανακαλέσει τη δήλωση εντός δέκα ημερών.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

Με την υπ’ αριθμ. 48/3-8-2016 απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου:

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1) Επιβάλλει στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, ιδιοκτήτη και πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 31-5-2016 δήλωση του, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο είκοσι χιλιάδων (20.000) ΕΥΡΩ και έγγραφη ενώπιον του ΜΔΟ ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτόν της σχετικής πειθαρχικής απόφασης.

2) Απαλλάσσει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.