ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Γουακάσο, αντί-Χουλτ;

Κανένα ρίσκο δεν προτίθεται να πάρει ο Αντρέα Στραματσονι με τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, αλλά δε βρίσκεται στο 100%. Πιθανός αντικαταστάτης του, ο Μουμπάρακ Γουακάσο!

Γουακάσο, αντί-Χουλτ;

Με μοναδικό ερωτηματικό, τον Νίκλας Χουλτ, προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για το αποψινό ματς με την ΑΙΚ. Μπορεί η ομάδα να έχει ολοκληρώσει την αγωνιστική της προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς, ωστόσο σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό από τον «Στράμα», για το ποιοι θα παίξουν στον αγώνα.

Ένα πονοκέφαλο έχει ο Ιταλός, αυτόν με τον Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ-χαφ μπορεί να ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε όλη την εβδομάδα (αμέσως μετά το τέλος τους πρώτου ματς στη Λεωφόρο), ωστόσο το γεγονός πως έχασε αρκετές προπονήσεις (δεν μπήκε ποτέ σε φουλ ρυθμό), αφήνει μια… χαραμάδα στο μυαλό του Στραματσόνι, για τη χρησιμοποίησή του ή όχι, την οποία και θα αποφασίσει κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή.

Γουακάσο στη θέση Χουλτ και 3-5-2!

Τον Μουμπάρακ Γουακάσο προορίζει ως αντί-Χουλτ, ο Στραματσόνι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο Ιταλός τεχνικός θα «κατεβάσει» την ομάδα όπως και στη Λεωφόρο με σχηματισμό 3-5-2 και τον Γκανέζο να παίρνει όλη την αριστερή πλευρά.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτό το σενάριο, υπάρχει ένα ζήτημα, με τις αμυντικές δυνατότητες του Γουακάσο και το γεγονός πως αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αρέσκεται να παίζει μπροστά και είναι ένα θέμα, το κατά πόσο θα κρατάει τη θέση του, όταν ο Παναθηναϊκός αμύνεται.

Από κει και πέρα, Στιλ, Μολέντο, Κουτρουμπής Ιβανόφ και Μέστο θα είναι οι σίγουροι, ο Γουακάσο ή ο Χουλτ, ή ο Νάνο εν τέλει, στα αριστερά, Ζέκα με Λεντέσμα στο κέντρο, ο Λουντ στη μέση και λίγο πιο μπροστά τους, Ιμπάρμπο και Μπεργκ στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα:

Στιλ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Μέστο, Γουακάσο (ή Χουλτ ή Νάνο), Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.