ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται

Σήμερα οι υπογραφές με Ρινάλντι

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Περνάει ιατρικά σήμερα και αν ανάψει το… πράσινο φως, υπογράφει.

Σήμερα οι υπογραφές με Ρινάλντι

Ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε χθες στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ και αφού όλα πάνε καλά, να υπογράψει το συμβόλαιό του στο «τριφύλλι». Το… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ρινάλντι, κράτησε αρκετό καιρό. Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές και μακρές, ωστόσο η θέληση των «πράσινων» αλλά και του παίκτη, έκαμψαν τις όποιες αντιστάσεις των ανθρώπων της Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Πλέον η κατάσταση είναι υπέρ των «πράσινων», αν ο Ρινάλντι περάσει με επιτυχία τα ιατρικά και ξεκαθαριστούν κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, θα υπογράψει και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, όταν φυσικά επιστρέψει από τη Σουηδία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.