ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Η ώρα του Μπεργκ! (Vids)

Ο Μάρκους Μπεργκ θέλει να… κάνει σεφτέ απόψε και να ξεκινήσει το δικό του σερί τερμάτων στη χρονιά.

Η ώρα του Μπεργκ! (Vids)

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να… ματώσει τα δίχτυα της ΑΙΚ στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο, τουλάχιστον… νόμιμα, αφού όταν το έκανε, η φάση ήταν off side. Σε κάθε περίπτωση, ο Σουηδός άσος, ψάχνει το γκολ που θα τον «ξεμπουκώσει» και θα του δώσει την απαραίτητη ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας.

Ο στράικερ των «πράσινων» μέχρι στιγμής, στην ευρωπαϊκή παρουσία του Παναθηναϊκού, έχει σκοράρει έξι φορές, με αποκορύφωμα την «4αρα» απέναντι στη Μίντιλαντ, στη Λεωφόρο, για τα play off του Europa League, τη σεζόν,2014-2015.

Ο τραυματισμός του, στη συνέχεια της σεζόν, του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε αρκετά ματς, γι’ αυτό και η συγκομιδή του είναι μικρή, καθώς στη μοναδική παρουσία του Παναθηναϊκού σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο Σουηδός έμεινε εκτός για περίπου δύο μήνες.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ευρωπαϊκά γκολ του Μπεργκ:

Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ 4-1 (Play off Europa League)

https://www.youtube.com/watch?v=FlBL-ngNDCw

Ντιναμό Μόσχας-Παναθηναϊκός 2-1 (όμιλος Europa League)

Παναθηναϊκός-Γκαμπάλα 2-2 (Play off Europa League)

https://www.youtube.com/watch?v=PhCh6KJ89E4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.