ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουλτ: «Θα πάρουμε την πρόκριση»

Σίγουρος για πρόκριση του Παναθηναϊκού ο Νίκλας Χουλτ, που μίλησε για την επιστροφή του στη Σουηδία και για την προσαρμογή του στο «τριφύλλι».

Χουλτ: «Θα πάρουμε την πρόκριση»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Νιώθω καλά που είμαι στη Σουηδία. Δεν έχουμε τον ίδιο καιρό με την Ελλάδα και λυπάμαι που δεν μπορώ να παίξω, αλλά έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω πως θα κάνουμε καλή δουλειά απόψε».

Σχετικά με τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου: «Και οι δύο ομάδες δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο και δεν πιστεύω πως θα επωφεληθεί κάποια από τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και πως θα πάρουμε την πρόκριση».

Αναφορικά με το πλάνο της ομάδας του και των αντιπάλων: «Η ΑΪΚ χρειάζεται γκολ. Πιστεύω πως θα αρχίσουν όπως στην Αθήνα και αν δεν βρουν το γκολ που θέλουν, θα ανοιχτούν όσο περνά η ώρα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.526 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη δύναμη της ΑΪΚ στις στημένες φάσεις ανέφερε: «Ξέρουμε πως είναι επικίνδυνοι σε αυτές τις φάσεις, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Τέλος, σχετικά με τις εντυπώσεις του από τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και η ομάδα είναι φανταστική. Έχουμε λύσεις σε όλες τις θέσεις, έχουμε έναν καλό προπονητή, καλή διοίκηση και κόσμο. Απολαμβάνω το διάστημα που ως τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.