ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Σημαντική νίκη»

Στη σημασία της σημερινής νίκης στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, που μίλησε και για την μεταμόρφωση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Στραματσόνι: «Σημαντική νίκη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια σημαντική νίκη. Ξέραμε πως η ΑΪΚ θα έμπαινε δυνατά, έχοντας την ώθηση και από τον κόσμο τους, αλλά καταφέραμε να ελέγξουμε την κατάσταση, ανεβάσαμε ρυθμό στο δεύτερο μέρος και πετύχαμε δύο γκολ», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Για τη μεταμόρφωση στην εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μέρος: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι (γέλια). Είπα κάποια πράγματα στους παίκτες μου και εκείνοι τα κατάλαβαν, γι’ αυτό ήταν διαφορετική η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος».

Για τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας: «Μου άρεσε ότι ήμασταν συμπαγείς και δεν δεχτήκαμε γκολ για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς. Ίσως θα με πείτε τελειομανή, όμως μετά το 2-0 να χαλαρώσαμε και αυτό με εκνεύρισε λίγο».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ρόμπιν Λουντ είπε: «Ο Λουντ άρχισε στο κέντρο και έγινε ο τρίτος της επίθεσης. Ήταν κλειδί στην τακτική της ομάδας. Του έδωσα συγχαρητήρια για την απόδοσή του».

Τέλος, για το συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου: «Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή του αγώνα είχαμε κάποιο πρόβλημα. Σέβομαι την απόφαση να παίξουμε σε συνθετικό χορτάρι, αλλά προτιμώ το φυσικό χορτάρι και τη μυρωδιά του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.