ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Εμείς τη δουλειά μας…

Όταν έχεις καεί με τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι και μια που η ΑΪΚ δεν είναι… Μπερ Σεβά, η ομάδα οφείλει να συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της αποψινής ρεβάνς. Γράφει, ο Πάνος Φραγκουλάκης.

Εμείς τη δουλειά μας…

Ο Παναθηναϊκός δίνει μια πραγματικά πολύ κρίσιμη μάχη απόψε το βράδυ στην «Tele2 Arena» της Στοκχόλμης κι όποιος νομίζει ότι η δουλειά τελείωσε την περασμένη Πέμπτη είναι πολύ γελασμένος.

Καταρχάς, οι Σουηδοί δεν είναι… Μπερ Σεβά. Τις είχαν τις ευκαιρίες τους στη Λεωφόρο κι αν δεν έσωζε την κατάσταση ο Στιλ σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, σήμερα θα κάναμε μια τελείως διαφορετική κουβέντα. Οκ, ποιοτικά υστερούν έναντι του «τριφυλλιού» αλλά δεν είναι ομάδα για πέταμα.

Κατά δεύτερον, η θεωρία που λέει ότι η ΑΪΚ απόψε θα παίξει ανοιχτά από την αρχή γιατί κυνηγάει το γκολ και άρα οι «πράσινοι» θα βρουν τους χώρους να σκοράρουν ευκολότερα, δεν νομίζω ότι έχει καμία απολύτως βάση. Οι Σουηδοί ψάχνουν ένα γκολ για να φέρουν την κατάσταση στα ίσια και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα αν το βρουν στο’82 αντί για το 10ο λεπτό.

Τρίτον, και ίσως το πιο σημαντικό, όταν έχεις καεί με τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι. Για να μην αναφερθούμε καθόλου στο περυσινό έγκλημα με την Καμπάλα, θα θυμίσω μόνο την περίπτωση Οντένσε. Η ρεβάνς το 2011 ήταν στην Αθήνα και παρότι η ομάδα δεν είχε νικήσει στη Δανία (1-1) υπήρχε μια βλακώδης και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση ότι η υπόθεση πρόκριση είχε καθαρίσει. Κι όμως, το κάζο στο ΟΑΚΑ (3-4) ήταν παταγώδες.

Παίκτες και προπονητής οφείλουν να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με την σοβαρότητα που του αρμόζει. Ως ένα ευρωπαϊκό ματς δηλαδή, σε κακή εποχή και σε ένα γήπεδο με μη ευνοϊκές συνθήκες (διαθέτει πλαστικό τάπητα). Όσοι πιστεύουν ότι η βαριά φανέλα του Παναθηναϊκού αρκεί για να προκριθεί, ας αναρωτηθούν αν οι φανέλες της Οντένσε, της Καμπάλα ακόμα και της Μάριμπορ ή της Εστορίλ είναι βαρύτερες.

Η σοβαρότητα και η προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, στέλνουν τον Panathinaikos στην αυριανή κλήρωση των play-off. Τον νου μας…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...