ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«’Ενας εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών»

Με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αφρουδάκη που έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

«'Ενας εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών»

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται η πρόθεση του Παναθηναϊκού Α.Ο να τιμήσει τον Αφρουδάκη όπως του αρμόζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γιώργο Αφρουδάκη για την συνεργασία, την προσήλωση, την αφοσίωση και τη στήριξη που παρείχε στον Σύλλογό μας τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο σπουδαίος Έλληνας φουνταριστός και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1, που σε ηλικία 40 ετών αποφάσισε να ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του ως εν ενεργεία αθλητής, αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι στην ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. Με την εμπειρία του αλλά και με προσωπικές διακρίσεις όπως την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος και πρώτου σκόρερ της Α1 με το σκουφάκι του Τριφυλλιού, συνέβαλε τα μέγιστα στην εξέλιξη της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία του στο χώρο της υδατοσφαίρισης, από όποιο πόστο κι αν υπηρετήσει το άθλημα που τον ανέδειξε σε έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, έχοντας στο ενεργητικό του 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το εθνόσημο. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., στο άμεσο μέλλον θα τιμήσει τον αρχηγό του για την προσφορά του στον Σύλλογο, όπως του αρμόζει». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.