ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε…

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο κάτι μου λέει, πως το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός» για τον Βλαδίμηρο, δεν έκλεισε και οι δυο τους θα τα… ξαναπούν στο μέλλον. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε…

Αρκετός κόσμος, μέχρι και προχθές, πίστευε, θεωρούσε πως ο Βλάντο εν τέλει θα παρέμενε στον Παναθηναϊκό, παρότι διαφαινόταν ξεκάθαρα… πως η δεν υπήρχε η πρόθεση από πλευράς «εξάστερου» να κάνει κάτι τέτοιο.

Η αλήθεια είναι πως ο Γιάνκοβιτς δεν έκανε το… ξεπέταγμα που όλοι περίμεναν, για διάφορους λόγους. Το να επικαλείται κανείς, μόνο την ατυχία, δεν είναι και το πλέον ορθό, αν και έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση, πάρθηκε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια.

Η επιλογή της Βαλένθια, είναι θεωρώ, η ιδανική για τον Έλληνα άσο. Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ACB, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον πρώην «πράσινο», να αποδείξει πράγματα, διότι, είναι δεδομένο, πως ο Βλάντο θέλει να αποδείξει πολλά.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 858 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όχι, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κάθε άλλο. Ο Γιάνκοβιτς, αγάπησε τον Παναθηναϊκό. Και το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο και τη διοίκηση, ήταν πέρα για πέρα ειλικρινές και όχι για τα μάτια του κόσμου.

Ο Βλαδίμηρος, θέλει να αποδείξει πράγματα, για τον εαυτό του κυρίως. Να αποδείξει πως μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, να γίνει ένας από τους καλύτερους. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και το περιβάλλον της ACB, είναι το πλέον κατάλληλο γι’ αυτόν.

Έχω την αίσθηση, πως οι δύο πλευρές (Παναθηναϊκός-Γιάνκοβιτς) δεν τελείωσαν ακόμα. Έχουν ακόμα ιστορία. Έχουν κοινό μέλλον. Όχι διότι, οπορτουνιστικά, το «τριφύλλι» θα περιμένει να… δει την εξέλιξη του παίκτη και να τον ξαναποκτήσει. Δεν είναι στη λογική της ομάδας αυτό.

Η σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ των, είναι δυνατή κι’ ας μιλάμε για… στυγνό επαγγελματισμό. Και ο Παναθηναϊκός θα τραβήξει την πορεία του και ο παίκτης. Ωστόσο, στο μέλλον, οι δυο τους, μπορεί να ξαναβρεθούν. Το DNA τους ταιριάζει. Μπορεί να μην… κόλλησαν τώρα, αλλά αυτό συμβαίνει.

Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι οι «πράσινοι» να εμφανιστούν έτοιμοι για μια χρονιά, διαφορετική από τις άλλες. Το ίδιο και ο Βλάντο. Βίοι παράλληλοι, αλλά και… αντίθετοι. Μαζί. Και εδώ είμαστε, να ξαναβρεθούμε…

Καλή τύχη Βλαδίμηρε, υγεία και όλα θα γίνουν.

ΥΓ.: Ο Παναθηναϊκός, μετά και την απόκτηση του Πατ Καλάθη, ο οποίος θα έχει συμπληρωματικό ρόλο, πάει και για το… περίφημο «τεσσάρι». Με αυτόν τον παίκτη, λογικά θα κλείσει και το ρόστερ, προς το παρόν τουλάχιστον. Το Νοέμβρη, όλα είναι ανοικτά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...