ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βγήκαν τα υπό-group, υποψήφια αντίπαλος η Καμπάλα!

Με αυτούς κληρώνεται!

Μία εκ των Καμπάλα, Σλάβια Πράγας, Μπρόντμπι, Γκρασχόπερς, Άστρα Γκίργκιου και Παρτιζάν Τιράνων, θα κληρωθεί ο Παναθηναϊκός!

Με αυτούς κληρώνεται!

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η UEFA ανακοίνωσε τα υπόγκρουπ, της κλήρωσης των Play off του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε στο 3ο γκρουπ, μαζί με τους «ισχυρούς», Άντερλεχτ, Γουέστ Χαμ, Κράσνονταρ, Μάριμπορ, και Φενέρμπαχτσε.

Οι ομάδες με τις οποίες αναμένεται να κληρωθεί, είναι η Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν, η Σλάβια Πράγας από την Τσεχία, η Μπρόντμπι από τη Δανία, η Γκρασχόπερς από την Ελβετία, η Άστρα Γκίργκιου από τη Ρουμανία και η Παρτιζάν Τιράνων, από την Αλβανία, όπου μοιάζει και η πιο… εύκολη ομάδα, από τις υποψήφιες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Αυγούστου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.