ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Σοβαρός θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στα ματς με την Μπρόντμπι αν θέλει να πάρει την πρόκριση, τόνισε ο Κάρλος Ζέκα, αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης.

Ζέκα: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Ζέκα στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

 Για την κλήρωση με την Μπρόντμπι: «Πιστεύω πως είναι καλή ομάδα η Μπρόντμπι. Απέκλεισε χθες τη Χέρτα. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερη η κλήρωση. Θα μελετήσουμε την ομάδα αυτή και θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να προκριθούμε».

Για το αν την φοβάται: «Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση, όπως είπα και πριν. Είναι μία καλή ομάδα η Μπρόντμπι. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει καιρό να παίξει σε ομίλους αλλά αυτό δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει. Δεν φοβόμαστε κανέναν αλλά σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Θα παίξουμε καλά απέναντι σε κάθε αντίπαλο για να πάμε όσο καλυτερα γίνεται στο Γιουρόπα».

Για το τι έχει αλλάξει από πέρυσι: «Οι οπαδοί μας είναι χαρούμενοι καθώς η ομάδα παίζει καλά. Κάναμε το 2/2 απέναντι στην ΑΪΚ κι αυτό τους χαροποιεί. Δεν έχουν αλλάξει πολλά από πέρυσι . Σίγουρα έχουμε καινούργιο προπονητή και έχουν αλλάξει αρκετοί παίκτες. Φέτος είμαστε πιο τυχεροί και σίγουρα πιο προετοιμασμένοι από πέρυσι. Φέτος εμφανιστήκαμε πιο σοβαροί στα παιχνίδια και έτσι προκριθήκαμε».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.459 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το στιλ παιχνιδιού του αλλά και τη συνεργασία του με τον Λεντέσμα: «Είναι μέρος του παιχνιδιού μου το τρέξιμο. Είναι πολύ καλός ο Λεντέσμα. Είναι ένας παίκτης με εμπειρία.  Καταφέρνει να κοντρολάρει καλά το παιχνίδι γι’ όλη την ομάδα. Έχουμε καλή χημεία. Πρέπει να βελτιωθώ για να παίξω καλύτερα δίπλα του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.