ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολέδο: Ένας «κέρβερος» που δίνει σιγουριά!

Σοβαρός, με καίριες επεμβάσεις και εκπληκτικός στις εναέριες μονομαχίες, ο Ρόντριγκο Μολέδο και στη χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στην ΑΪΚ.

Μολέδο: Ένας «κέρβερος» που δίνει σιγουριά!

Ο Ρόντρίγκο Μολέδο πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στην χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Ο Βραζιλιάνος ήταν εκεί που έπρεπε κάθε φορά. Έδιωχνε σωστά την μπάλα ενώ ήταν γι άλλη μία φορά αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του.

Το βασικότερο απ’ όλα ήταν ότι ουκ ολίγες φορές κάλυψε τον Ιβάνοφ, ο οποίος ήταν ο χειρότερος παίκτης του Παναθηναϊκού στην χθεσινή αναμέτρηση στην Σουηδία. Με λίγα λόγια αν δεν ήταν χθες ο Μολέδο, οι «πράσινοι» σίγουρα θα είχαν κινδυνέψει πολύ περισσότερο.

Ο Βραζιλιάνος δίνει σιγουριά στην «πράσινη» άμυνα με τις εμφανίσεις του. Η κυριαρχία του στον «αέρα» μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο να ξεκλειδώσει κλειστές άμυνες, όπως συνέβη στην πρώτη αναμέτρηση με την ΑΪΚ (με το γκολ που πέτυχε).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.