ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΛΑΟΥΤΑΡΟ ΡΙΝΑΛΝΤΙ

«Να αποδείξω τι αξίζω»

Σίγουρος για την επιλογή του Παναθηναϊκού, αλλά και τι θέλει να δώσει στην ομάδα, εμφανίστηκε ο Λαουτάρο Ρινάλντι, αμέσως μετά τις υπογραφές στο συμβόλαιο του με τους «πράσινους».

«Να αποδείξω τι αξίζω»

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι και ο 22χρονος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις με τα «πράσινα», θέλησε να αναφερθεί στους λόγους που επέλεξε το «τριφύλλι», στους στόχους του με την ομάδα, αλλά και στο λόγο που τον έκανε να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 22χρονος επιθετικός:

Γιατί επέλεξες τον Παναθηναϊκό;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Γνώριζα που έρχομαι και από τις επιλογές που είχα, διάλεξα αυτή ακριβώς γιατί πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με πιθανότητες να κατακτήσει τίτλους και νίκες αλλά και γιατί έχει πολύ κόσμο που την ακολουθεί».

Θεωρείς ότι θα είναι δύσκολο για σένα να προσαρμοστείς δεδομένου ότι θα παίξεις για πρώτη φορά στην Ευρώπη;

«Όντως δεν είχα φύγει έως τώρα από την Αργεντινή. Έρχομαι να παίξω στην Ευρώπη με πολλές προσδοκίες. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό που πάω να κάνω. Εμπιστεύομαι πολύ τις συνθήκες που θα δουλέψω γιατί το κλαμπ μου προσφέρει τα πάντα προκειμένου να είμαι ήρεμος και να δουλεύω με άνεση. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να αποδείξω την αξία μου στο γήπεδο».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιος είναι ο στόχος σου με τον Παναθηναϊκό;

«Προτιμώ να μην πω πολλά από πριν και να αποδείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω. Να αποδείξω με τα γκολ μου την αξία μου και να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα ώστε να με αγαπήσει και ο κόσμος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.