ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

300.000 ευρώ για Ρινάλντι

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, μίλησε ο πρόεδρος της Αρχεντίνος Κριστιάν Μαλασπίνα και αναφέρθηκε στο κόστος της μεταγραφής του Λαουτάρο Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό.

300.000 ευρώ για Ρινάλντι

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι, όμως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού στο «τριφύλλι», χρειάστηκε να συναινέσει και η ομάδα στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος.

Αυτή είναι η Αρχεντίνος Τζούνιορς και σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας, Κριστιάν Μαλασπίνα, αναφέρθηκε στο συνολικό κόστος της μεταγραφής του Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως η συμφωνία έκλεισε στις 300.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου στράικερ. Το υπόλοιπο ποσοστό δεν ξεκαθαρίστηκε από τον ισχυρό άντρα του συλλόγου της Αργεντινής, αν ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ή σε τρίτους, ενώ δεν ανέφερε αν έχει κρατήσει ο σύλλογος και ποσοστό μεταπώλησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.