ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

Έκτός αποστολής ο Σίλντενφελντ, προχωράει ο ΠΑΟ!

Ο Κροάτης είδε από την εξέδρα το ματς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με την Τσιμπάλια, για το πρωτάθλημα της χώρας και ο Παναθηναϊκός εντείνει την πίεσή του για να τον κάνει δικό του.

Έκτός αποστολής ο Σίλντενφελντ, προχωράει ο ΠΑΟ!

Ο “Σίφο” έμεινε εκτός αποστολής στο νικηφόρο εκτός έδρας ματς (2-0) της ομάδας του. Ολα αυτά λίγες μέρες μετά το 9ολεπτο που έβγαλε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ντινάμο Τιφλίδας. Ολα αυτά τη στιγμή, που ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες για να ντύσει ξανά τον ποδοσφαιριστή στα πράσινα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως σας γράψαμε και χθες, έχει πάρει πάνω του το θέμα και είναι σε συνεχείς επαφές με τον “Σίφο”, αλλά και τον ιδιοκτήτη της Ντινάμο, κ. Μάμιτς, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά απ όταν έκανε τη μεταγραφή του Κόβασιτς στην Ιντερ. Ο Ιταλός με συντονισμένες κινήσεις, θεωρεί ότι στο τέλος θα καταφέρει να κάνει το κόλπο γκρόσο και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και σήμερα ο “Στράμα” μίλησε με τον Κροάτη και δεν αποκλείεται η εβδομάδα που έρχεται να επιφέρει κι εξελίξεις. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού “τρέχει” το όλο θέμα και είναι φυσικά σε ανοικτή γραμμή με Ζιλμπέρτο και Αλαφούζο, ενημερώνοντάς τους για τις όποιες εξελίξεις. Λίγη ακόμα υπομονή…

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.