ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με φανέλα της Παρί ο Χαραλαμπόπουλος (Pic)

Με φανέλα της γαλλικής Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίστηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε κατάστημα αθλητικών ειδών.

Με φανέλα της Παρί ο Χαραλαμπόπουλος (Pic)

Δεν ξέρουμε αν του αρέσει το ποδόσφαιρο και αν παρακολουθεί φανατικά τα διεθνή τεκταινόμενα γύρω από αυτό, αλλά η επίσκεψη του σε κατάστημα αθλητικών ειδών φορώντας τη φανέλα της γαλλικής Παρί Σεν Ζερμέν, προκάλεσε τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που εμφανίστηκε να φορά τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας, με ένα φίλο του «τριφυλλιού» να βγάζει φωτογραφία μαζί του και να την ανεβάζει στο instagram.

Δείτε τη φωτογραφία…

With the best 1997 Born in Europe! Thanks for visit Retro23_gr #Retro23_gr #Retro23tm #heraklion #Crete #panathinaikos #panathinaikosbc #thefuture #mvp #Isa_Isa_imaste

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A photo posted by stavros (@stavros_dragazis) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.