ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

«Σίφο», τελείωσέ το και έλα!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θέλει σαν τρελός να έρθει ξανά στον Παναθηναϊκό, γι' αυτό και εκτός από τις επαφές Παναθηναϊκού - Ντινάμο, σημαντικό ρόλο για να γίνει η μεταγραφή θα παίξει και ο ίδιος.

«Σίφο», τελείωσέ το και έλα!

Οπως σας έχουμε γράψει, ο Αντρέα Στραματσόνι είναι σε συνεχείς επαφές με τον Μάμιτς, τον ιδιοκτήτη της κροατικής ομάδας, για να βρεθεί η χρυσή τομή. Δεν αρκεί, όμως, μόνο αυτό. Ο ίδιος ο Κροάτης άσος έχει αποφασίσει να βάλει κι αυτός το χεράκι του για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κάνει και ο ίδιος συζητήσεις και πιέζει. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πιέσει ακόμη περισσότερο και να μην πάρει και μισθό για να διευκολύνει την κατάσταση και να πάρει μεταγραφή. Οπως και να’ χει, ο Σίλντενφελντ θα πιέσει κι αυτός και θα δούμε ποια θα είναι η κατάληξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE