ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Λοκομοτίβ για δύο χρόνια ο Βουγιούκας

Στη Ρωσία με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίαν Βουγιούκας.

Στη Λοκομοτίβ για δύο χρόνια ο Βουγιούκας

Ο Έλληνας σέντερ, μπορεί να βρέθηκε μια ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζαλγκίρις, όμως έγινε ανατροπή δεδομένων και θα υπογράψει εκτός νέου συγκλονιστικού απροόπτου στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Συγκεκριμένα, ο Ιάν Βουγιούκας που βρέθηκε και στο μεταγραφικό στόχαστρο του «τριφυλλιού», δέχθηκε καλύτερη οικονομική πρόταση από τους Ρώσους και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση για να ολοκληρωθει η μεταγραφή.

Ο 31χρονος σέντερ, είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Ζαλγκίρις, αλλά η «σφήνα» των Ρώσων, ήταν καταλυτική για να μην υπογράψει στους Λιθουανούς. Η προσφορά της Λόκο ήταν καλύτερη οικονομικά και προσφέρει στον Έλληνα αθλητή, συμβόλαιο 1+1 χρόνια.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.