ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πούκι ο νούμερο ένα κίνδυνος (vids)

Αν κάτι πρέπει να προσέξει ο Αντρέα Στραματσόνι, ενόψει των αγώνων με την Μπρόντμπι, είναι ο Τέεμου Πούκι, o Φινλανδός που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας έξι γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας του.

Πούκι ο νούμερο ένα κίνδυνος (vids)

Ο Φινλανδός επιθετικός, είναι ο κορυφαίος παίκτης της Μπρόντμπι και εκείνος που θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στα δύο παιχνίδια.

Ο Πούκι, ήταν ο κορυφαίος των Δανών απέναντι στη Χέρτα, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του για τα πλέι οφ του Europa League σημειώνοντας τρία γκολ και είναι ο παίκτης «κλειδί» για τον Ζόρνιγκερ.

Ο 26χρονος βρίσκεται ίσως στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, έχει βρει τον εαυτό του στην Μπρόντμπι και σκοράρει συνεχόμενα, πετυχαίνοντας ακόμα τρία τέρματα στο 3-3 με την Μίντιλαντ το βράδυ της Κυριακής.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παίκτης με πολύ καλό δεξί πόδι, ο Πούκι παίζει με πλάτη, αλλά και με πρόσωπο στο τέρμα, έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τον Μουχτάρ και δείχνει πως θα είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την άμυνα του «τριφυλλιού».

Δείτε τα έξι γκολ που σημείωσε απέναντι σε Χέρτα και Μίντιλαντ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.