ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Θα «πρασινίσει» το Μπρόντμπι Σταντιον

Δυναμική παρουσία θα έχει και στη Δανία, η θύρα 13 Σκανδιναβίας, οι οποίοι ετοιμάζουν εκδρομή για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπρόντμπι.

Θα «πρασινίσει» το Μπρόντμπι Σταντιον

Ο σύνδεσμος της θύρας 13 στη Σκανδιναβία, έδωσε δυναμικό παρών στο «Τele2 Arena« και στην αναμέτρηση με την ΑΪΚ, όμως κάτι αντίστοιχο αναμένεται να κάνει και στην αναμέτρηση με την Μπρόντμπι στις 25/08.

Η «πράσινη» ΠΑΕ, έχει συμφωνήσει με το σύλλογο της Δανίας για 700 εισιτήρια, τα περισσότερα εκ των οποίων θα πάνε σε χέρια οπαδών από τη θύρα 13 Σκανδιναβίας, ο οποίοι θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο, ώστε να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού.

Τι επόμενες ημέρες, θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδρομή που ετοιμάζουν οι οπαδοί των «πρασίνων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ