ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να κάνει «καρέ» νικών…

Από τις 18/8 μέχρι τις 29/8, έντεκα μέρες δηλαδή, ο Παναθηναϊκός θα «δώσει» τέσσερα ματς, για Europa League και πρωτάθλημα.

Να κάνει «καρέ» νικών…

Η εκκίνηση της σεζόν για το «τριφύλλι», ήταν ιδανική, αφού με δύο νίκες, πέρασε το εμπόδιο της ΑΙΚ Στοκχόλμης, αβρόχοις ποσίν. Πλέον, απομένουν δέκα μέρες, μέχρι το πρώτο ματς με την Μπρόντμπι, για τα play off του Europa, με τη συνέχεια, να είναι… «καυτή» και απαιτητική.

Μπρόντμπι (18/8), Πλατανιάς (εκτός 21/8), Μπρόντμπι (εκτός 25/8) και Κέρκυρα στις 29/8, με την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, να στοχεύει σε… καρέ νικών, προκειμένου να ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά.

Το γεγονός, πως ο Παναθηναϊκός, έχει μόλις δύο επίσημα ματς στα «πόδια» του, αποτελεί ένα… αγκάθι, ως προς την ετοιμότητά του, ωστόσο με βάση την εικόνα των δύο παιχνιδιών με τους Σουηδούς, δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.788 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καμία από αυτές τις ομάδες δεν αποτελεί «μεγαθήριο» με την έννοια, πως δεν υπάρχει στο πρόγραμμα, κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά αφενός τα ματς με τους Δανούς θα κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον των «πράσινων», αφετέρου, Πλατανιάς και Κέρκυρα, μπορεί ναι μεν να μην αποτελούν ομάδες από το… πάνω ράφι, αλλά πολλές φορές στο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός την έχει «πατήσει» στις πρώτες αγωνιστικές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.