ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Για πάντα «πράσινος» ο αρχηγός

Ζέκα… 2019

Ο Κάρλος Ζέκα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει «πράσινος» μέχρι και το 2019.

Ζέκα... 2019

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε έρθει σε συμφωνία εδώ και μέρες για νέο συμβόλαιο και σήμερα «έπεσαν» οι υπογραφές, με τον Πορτογάλο να ετοιμάζεται να συμπληρώσει οκταετία στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ζοζέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες για την τροποποίηση του υπάρχοντος συμβολαίου του, με τον αρχηγό να παραμένει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1988 μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Κάζα Πία, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα -όπου έμεινε για μια τριετία- ενώ το καλοκαίρι του 2010 πήρε μεταγραφή για την Βιτόρια Σετούμπαλ, στην οποία κι αγωνίστηκε 26 φορές.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 28 Ιουλίου του 2011, ο Ζέκα παρουσιάστηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα μας. Από το καλοκαίρι του 2013, ο Πορτογάλος άσος φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ στις 21 Ιουνίου του 2014 υπέγραψε ένα ακόμα συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών.

Μέχρι σήμερα, ο Ζέκα μετράει 205 εμφανίσεις και εννιά τέρματα με το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.