ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Το ιστορικό forum των GWF σταμάτησε τη λειτουργία του!

Xωρίς να γίνονται γνωστοί οι λόγοι, το Panathinaikosforum (πρώην Green Web Fans) ανακοίνωσε ότι σταματάει την λειτουργία του για το καλό του Συλλόγου!

Το ιστορικό forum των GWF σταμάτησε τη λειτουργία του!

Συγκεκριμένα, το μήνυμα στο forum αναφέρει «Επειδή το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν, είναι και θα είναι πάνω απ’ όλα, το PanathinaikosForum.com ανακοινώνει τη διακοπή της λειτουργίας του».

Ολα αυτά λίγο καιρό μετά το “πέσιμο” του φόρουμ για αρκετά μεγάλο διάστημα. Τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί “φιμώνεται” μια “φωνή” των οπαδών του Παναθηναϊκού;

Πως, ξαφνικά, ένα φόρουμ που για χρόνια ήταν το… διαδικτυακό σπίτι των φίλων της ομάδας, σταματάει τη λειτουργία του; Περίεργα πράγματα, δεν νομίζετε; Εδώ θα μαστε και θα τα αναλύσουμε όλα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ