ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μένει ελεύθερος και επιστρέφει

«Πρασινίζει» ο Σίλντενφελντ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τα βρήκε με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για να αποχωρήσει και να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

«Πρασινίζει» ο Σίλντενφελντ!

Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, σύμφωνα με τους Κροάτες. Ο «Σίφο» φέρεται να συμφώνησε με την Ντινάμο, προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο, με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα πάντα με τους Κροάτες, να δίνει ένα μικρό ποσό.

Από πλευράς Παναθηναϊκού δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, ωστόσο οι εξελίξεις μαρτυρούν… πως οι «πράσινοι» βρίσκονται μια ανάσα από τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό, ο οποίος όμως αν και εφόσον επιστρέψει, αυτό θα γίνει μετά τους αγώνες της Ντινάμο με την Σάλτζμπουργκ για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η υπόθεση ήταν εξ’ αρχής δύσκολη, αφού ο Σίλντενφελντ δεσμευόταν (δεσμεύεται ακόμα) με συμβόλαιο με την κροατική ομάδα, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο ποδοσφαιριστής, θα μείνει ελεύθερος, όπως και επιθυμούσε και θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν εν τέλει πραγματοποιηθεί και αυτή η κίνηση (είναι πολύ κοντά), τότε ο Παναθηναϊκός θα εντάξει στο ρόστερ του, έναν ακόμα σπουδαίο αμυντικό, ο οποίος μαζί με τον Ροντρίγκο Μολέντο, μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό και υψηλού επιπέδου, δίδυμο στην άμυνα του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.