Επικαιρότητα

Άνδρας σκαρφάλωσε στον Πύργο Τραμπ και μετά του έστειλε μήνυμα μέσω Youtube! (vid)

Άνδρας σκαρφάλωσε στον Πύργο Τραμπ και μετά του έστειλε μήνυμα μέσω Youtube! (vid)

Στην αρχή φάνηκε ότι ήθελε να διαμαρτυρηθεί, αλλά στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι ήθελε να τον συναντήσει για ένα... σοβαρό ζήτημα.

Erωτήματα προκάλεσε η πρωτοφανής κίνηση ενός νεαρού άντρα που εθεάθη να σκαρφαλώνει στον Πύργο του Τραμπ, τον ουρανοξύστη του γνωστού δισεκατομμυριούχου και υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, με μόνα εφόδια… βεντούζες!

Μετά από δυόμιση ώρες αναρρίχησης, αστυνομικοί κατάφεραν να τον τραβήξουν μέσα στο κτήριο από ένα παράθυρο στον 21ο όροφο.

Λίγες ώρες αργότερα ένα βίντεο άρχισε να κάνει αίσθηση στο youtube Και αυτό γιατί σύμφωνα με τον τίτλο του βίντεο, προερχόταν από τον ίδιο άνθρωπο, μόνο που η εξήγηση που έδινε για τον λόγο που σκαρφάλωσε στον ουρανοξύστη ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που όλοι πίστευαν ότι ίσχυε.

Όπως υποστηρίζει στο βίντεο ο Ρογκάτα – που δεν φαίνεται το πρόσωπό του λόγω κουκούλας –  η παράτολμη κίνησή του είχε στόχο να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον Τραμπ για να του μιλήσει για ένα σοβαρό θέμα και ότι ο δισεκατομμυριούχος θα έβγαινε ωφελημένος από τη συνάντηση.

Έπεσε στη 2η θέση: Αυτόν δίνουν πλέον φαβορί για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ οι στοιχηματικές
POPULAR NOW Έπεσε στη 2η θέση: Αυτόν δίνουν πλέον φαβορί για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ οι στοιχηματικές

Στο μήνυμά του ο άντρας προσθέτει ότι δεν θα διακινδύνευε τη ζωή του αν δεν ήταν σημαντικό το ζήτημα και ότι αν ακολουθούσε την πεπατημένη για να συναντηθεί μαζί του ήξερε ότι δεν θα τα κατάφερνε γιατί είναι πολυάσχολος.

Τελειώνοντας, παρακινεί όσους δουν το βίντεο να προσπαθήσουν να το κάνουν viral ώστε να φτάσει στον Τραμπ, ενώ προτρέπει τους Αμερικανούς να πάνε και να ψηφίσουν Τραμπ στις εκλογές του.

Πηγή: protothema.gr

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ