ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανένδοτος ο Κλωναρίδης

Δεν αλλάζει στάση ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, που από τη στιγμή που δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι, ψάχνει ομάδα από το εξωτερικό.

Ανένδοτος ο Κλωναρίδης

Ο νεαρός φορ, ως γνωστόν έχει αρνηθεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, καθώς δεν θέλει να αποτελεί εναλλακτική επιλογή. Ο Στραματσόνι τον θέλει στην ομάδα, αλλά δεν τον υπολογίζει στους πρώτους επιθετικούς.

Ο Κλωναρίδης δεν δέχεται την παραμονή του και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα μείνει στην ομάδα. Πιθανότερος προορισμός του είναι το Βέλγιο, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...