ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μιλάει για το θέμα του Παναθηναϊκού, το ενδεχόμενο επιστροφής του και τις επαφές που υπάρχουν.

Σίλντενφελντ: «Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Ο Κροάτης κρατάει χαμηλούς τόνους, όντας απόλυτος επαγγελματίας, καθώς έχει συμβόλαιο με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο sporfm.gr και τον Διονύση Δεσύλλα

«Στην παρούσα φάση είμαι απολύτως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις και στους στόχους της Ντιναμό στο πρωτάθλημα, αλλά και στα πλέι οφ του Champions League. Ως γνωστόν, έχω συμβόλαιο και θα είμαι συγκεντρωμένος στα ματς της Ντιναμό όσο ανήκω σε αυτήν.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μπορώ, λοιπόν, να πω πολλά. Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν επαφές, αλλά, όπως είπα, δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί έχω συμβόλαιο με την Ντιναμό. Θα δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχουν επαφές, αλλά θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.