ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Δεν ήταν αυτός ο πραγματικός Παναθηναϊκός»

Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας που δεν δούλεψε σωστά, στάθηκε ο Ιταλός τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ομόνοια, ενώ ξεκαθάρισε πως στο επόμενο ματς θα εμφανιστεί ο πραγματικός Παναθηναϊκός.

«Δεν ήταν αυτός ο πραγματικός Παναθηναϊκός»

Τα αίτια της κακής εμφάνισης και της ήττας με 3-0 από την Ομόνοια, ανέλυσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αντρέα Στραματσόνι μιλώντας στη Nova και τόνισε πως η ομάδα απόψε ήταν κακή αμυντικά, αλλά θα πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί το αποτέλεσμα.

Παράλληλα έδωσε τα εύσημα στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο «ΓΣΠ», για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Είναι κάτι που μερικές φορές συμβαίνει. Αυτός δεν ήταν ο πραγματικός Παναθηναϊκός, κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, ειδικότερα στην άμυνα. Η άμυνα ήταν το καλύτερο μας κομμάτι στα τελευταία τρία ματς, διότι δεν δεχθήκαμε γκολ, όμως οι παίκτες απόψε δεν προσέγγισαν το παιχνίδι με τη σωστή νοοτροπία και για αυτό υπήρξε αυτό το αποτέλεσμα. Σε διεθνή παιχνίδια, αυτό μπορεί να συμβεί».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν ανησυχώ, σε λίγες ημέρες θα δούμε τον πραγματικό Παναθηναϊκό. Χωρίς καμία δικαιολογία η άμυνά μας ήταν πολύ κακή. Δεν είναι θέμα ενός ποδοσφαιριστή, κάποιου που έπαιξε ή κάποιου που δεν έπαιξε, είναι ομαδικό.

Για μένα το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν οι οπαδοί μας. Ήταν φανταστικοί, ήταν το μόνο πραγματικό κομμάτι του Παναθηναϊκού απόψε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί πρέπει σύντομα να είμαστε ο πραγματικός Παναθηναϊκός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.