ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κεντέρης – Θάνου: το τροχαίο που σόκαρε την Ελλάδα (pics, vid)

Καθ’οδόν προς το Ολυμπιακό Χωριό για να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ, ο Κώστας Κεντέρης και η Κατερίνα Θάνου τραυματίζονται σε τροχαίο. Ήταν 12 Αυγούστου 2004.

Κεντέρης - Θάνου: το τροχαίο που σόκαρε την Ελλάδα (pics, vid)

Ήταν παραμονή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Ήταν δύο αθλητές πάνω στους οποίους είχαν στηριχτεί οι ελπίδες μιας χώρας για μετάλλια. Ο Κεντέρης, χρυσός Ολυμπιονίκης ήδη στο Σίδνεϊ, θα είχε την ύψιστη τιμή. Θα παραλάμβανε τελευταίος τη φλόγα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και θα άναβε τον βωμό. Η Ελλάδα θα του απέδιδε την τιμή που του άρμοζε για όσα είχε πετύχει τέσσερα χρόνια νωρίτερα.

Το απόγευμα της Πέμπτης 12 Αυγούστου 2004 Κεντέρης και Θάνου καλούνται από την Υγειονομική Επιτροπή της ΔΟΕ να παρουσιαστούν για να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ.

Δείτε περισσότερα στο sdna.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...