Ποδόσφαιρο

Πίρι: «Eίμαστε απογοητευμένοι »

Πίρι: «Eίμαστε απογοητευμένοι »

H Μπρόντμπι προβληματίζει με την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια και ο Πίρι μιλάει για τα λάθη που έχουν γίνει.

Λίγο πριν το πρώτο «ραντεβού» με τον Παναθηναϊκό, η Μπρόντμπι δεν δείχνει την εικόνα που θα ήθελε και ο μέσος των Δανών, αναφέρθηκε στα λάθη που κάνει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ. Ήταν παρόμοιο με αυτό απέναντι στη Χόρσενς, είχαμε την αίσθηση ότι πήγαιναν όπως θέλαμε, μέχρι που στα τελευταία λεπτά πήραν άλλη τροπή. Οπότε πρέπει να μάθουμε από αυτά τα δύο παιχνίδια και να μην ξαναχάσουμε τόσο εύκολα την συγκέντρωσή μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version