ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεχώρισε ο Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε στη φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Ομόνοια.

Ξεχώρισε ο Γουακάσο

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Ομόνοια, έχοντας τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του σε κακό βράδυ.

Εξαίρεση, ο Μουμπάρακ Γουακάσο που ξεχώρισε μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, στο 46′, αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής των «πρασίνων» στο ρόμβο που επέλεξε ο Αντρέα Στραματσόνι για το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γκανέζος μέσος από τη στιγμή που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της ομάδας, μαζί με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, έχοντας αρκετές καλές στιγμές και πολλά τρεξίματα, ασκώντας παράλληλα πίεση στους παίκτες της Ομόνοιας.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γουακάσο προσπάθησε να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες και για τους συμπαίκτες του, ενώ θα μπορούσε να είχε χρεωθεί και την ασίστ, αν ο Βλαχοδήμος σκόραρε στο 82′ και σημείωσε το γκολ της «τιμής» μετά την εντυπωσιακή ενέργεια του Γκανέζου από τα αριστερά και το «μπάσιμο» του στην περιοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.