ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση σε Χριστοδουλόπουλο ο ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΑΠΟΕΛ έχει καταθέσει πρόταση στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος «έπαιξε» και για τον Παναθηναϊκό.

Πρόταση σε Χριστοδουλόπουλο ο ΑΠΟΕΛ

Την περίπτωση του 29χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού, φέρεται να εξετάζει σοβαρά η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αφού η Βερόνα στην οποία αγωνίζεται υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν και τον έχει βάλει στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έπαιξε και για τον Παναθηναϊκό, πριν από λίγο καιρό, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι τον ήθελε στην ομάδα, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.