ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς Μολέδο έχει πρόβλημα

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έλειψε στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού και το «τριφύλλι» παρουσίασε άσχημο πρόσωπο στα μετόπισθεν.

Χωρίς Μολέδο έχει πρόβλημα

Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε εκτός από την φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, όμως μια απουσία φάνηκε περισσότερο από κάθε άλλη.

Συγκεκριμένα η αμυντική γραμμή του «τριφυλλιού» δεν τράβηξε κόντρα στην Ομόνοια με αποτέλεσμα το βαρύ 3-0, αφού έλειπε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μέχρι τώρα. Ο Ροντρίγκο Μολέδο έχει δέσει στα μετόπισθεν από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιανουάριο και σε κάθε ματς, δείχνει ότι θ’ αποτελέσει το αμυντικό βαρόμετρο στην εικόνα που θα παρουσιάσει το σύνολο του Αντρέα Στραματσόνι.

Το πάθος του, η αποφασιστικότητα που μπαίνει και «καθαρίζει» τις φάσεις, είναι από τα βασικά στοιχεία που έχει δείξει στα μέχρι τώρα επίσημα ματς του Παναθηναϊκού, καθώς πέραν αυτού, ουδείς στην ομάδα μπορεί να νιώθει άνετος με τους Ιβανόφ και Ρέις. Ο μεν Βούλγαρος στοπερ, δείχνει να μην έχει δέσει ακόμα με την ομάδα, ενώ για τον Πορτογάλο «πολυθεσίτη» υπάρχει το ελαφρυντικό του λιγοστού χρόνου που έχει αγωνιστεί ως τώρα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ροντρίγκο Μολέδο λοιπόν, έλειψε πολύ στο χθεσινό ματς στο «ΓΣΠ» και αυτό φαινόταν με γυμνό μάτι, αφού η Ομόνοια το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και έφτιαχνε συνεχώς φάσεις. Με την πιθανή μεταγραφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ και τις προσπάθειες που κάνουν στην ΠΑΕ για την απόκτησή του, οι «πράσινοι» δένουν τα μετόπισθεν, καθώς ο «Σίφο» γνωρίζει την ομάδα και την ατμόσφαιρα και η εμπειρία του, θα προσφέρει επιπλέον μια σιγουριά, σε πιθανή απουσία του Βραζιλιάνου από το βασικό σχήμα είτε λόγω κόπωσης, είτε για λόγους τιμωρίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...