ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακριά από τον εαυτό τους Λέτο – Μπουμάλ

Κακή απόδοση από τους δυο παίκτες στο φιλικό με την Ομόνοια.

Μακριά από τον εαυτό τους Λέτο - Μπουμάλ

Άλλη μια ας το πούμε πληγή που μέτρησε ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό συναπάντημα με την Ομόνοια στο «ΓΣΠ», ήταν η κακή απόδοση που έκαναν οι Ολιβιέ Μπουμάλ και Σεμπάστιαν Λέτο.

Και τους δυο ο Αντρέα Στραματσόνι του ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, καθώς στα μέχρι τώρα επίσημα ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμμετοχής και έκρινε πως έπρεπε να δει το επίπεδο της ετοιμότητας που βρίσκονται.

Ο Καμερουνέζος χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό «φτερό» της ομάδας, ενώ ο «Σέμπα» στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 που επέλεξε αρχικά ο «Στράμα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και οι δύο προαναφερθέντες είχαν κακές επιλογές, σπατάλησαν τις όποιες ευκαιρίες πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, αλλά γι αυτό γίνονται τέτοια εποχή αυτού του είδους τα ματς, για να μπορεί και ο προπονητής της ομάδας να δουλέψει στις αδυναμίες που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του.

Αυτό που κρίνεται σκόπιμο για την εποχή, είναι να πάρουν και οι δύο περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό, καθώς λογίζονται ως βασικά μέλη στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά απαιτούμενος χρόνος υπάρχει ώστε να δουλέψουν περισσότερο στις προπονήσεις και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, ειδικά ο Ολιβιέ Μπουμάλ που έδειξε να είναι ένα κλικ πίσω στο τελείωμα των φάσεων.

Τώρα για τον Σεμπάστιαν Λέτο που έκανε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό λόγω και των τραυματισμών κανονική προετοιμασία, το «πράσινο» τεχνικό τιμ έχει σχεδιάσει μια ειδική διαχείριση και σιγά σιγά, ο «Σέμπα» θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.