ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακριά από τον εαυτό τους Λέτο – Μπουμάλ

Κακή απόδοση από τους δυο παίκτες στο φιλικό με την Ομόνοια.

Μακριά από τον εαυτό τους Λέτο – Μπουμάλ | panathinaikos24.gr

Άλλη μια ας το πούμε πληγή που μέτρησε ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό συναπάντημα με την Ομόνοια στο «ΓΣΠ», ήταν η κακή απόδοση που έκαναν οι Ολιβιέ Μπουμάλ και Σεμπάστιαν Λέτο.

Και τους δυο ο Αντρέα Στραματσόνι του ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, καθώς στα μέχρι τώρα επίσημα ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμμετοχής και έκρινε πως έπρεπε να δει το επίπεδο της ετοιμότητας που βρίσκονται.

Ο Καμερουνέζος χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό «φτερό» της ομάδας, ενώ ο «Σέμπα» στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 που επέλεξε αρχικά ο «Στράμα».

Και οι δύο προαναφερθέντες είχαν κακές επιλογές, σπατάλησαν τις όποιες ευκαιρίες πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, αλλά γι αυτό γίνονται τέτοια εποχή αυτού του είδους τα ματς, για να μπορεί και ο προπονητής της ομάδας να δουλέψει στις αδυναμίες που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του.

Αυτό που κρίνεται σκόπιμο για την εποχή, είναι να πάρουν και οι δύο περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό, καθώς λογίζονται ως βασικά μέλη στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά απαιτούμενος χρόνος υπάρχει ώστε να δουλέψουν περισσότερο στις προπονήσεις και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, ειδικά ο Ολιβιέ Μπουμάλ που έδειξε να είναι ένα κλικ πίσω στο τελείωμα των φάσεων.

Τώρα για τον Σεμπάστιαν Λέτο που έκανε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό λόγω και των τραυματισμών κανονική προετοιμασία, το «πράσινο» τεχνικό τιμ έχει σχεδιάσει μια ειδική διαχείριση και σιγά σιγά, ο «Σέμπα» θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close