ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΛΑΟΥΤΑΡΟ ΡΙΝΑΛΝΤΙ

«Ήρθα σε ιστορική ομάδα και είμαι έτοιμος για τίτλους»

Ξέρει που έχει έρθει και θα παλέψει για τίτλους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δήλωσε ο Λαουτάρο Ρινάλντι στη Nova, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Ομόνοια.

«Ήρθα σε ιστορική ομάδα και είμαι έτοιμος για τίτλους»

Ο Αργεντίνος επιθετικός «έγραψε» τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μιλώντας μετά το τέλος του ματς στη Nova, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στο «τριφύλλι», τόνισε ότι είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα, ενώ για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν με την Μπρόντμπι, επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί σοβαρός και θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και την πρώτη του εμφάνιση με το «τριφύλλι»: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, που έχει τη στήριξη του κόσμου. Εξάλλου το είδαμε και στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού με την παρουσία του μας έκανε να νιώθουμε άνετα. Είμαι μόλις 4 ημέρες με την ομάδα, αλλά έχω καταλάβει πως διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εάν συνεχίσουμε το «δέσιμο», έχουμε όλα τα στοιχεία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να αγωνιστούμε στους ομίλους του Europa League».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το βαθμό ετοιμότητας του: «Αισθάνομαι καλά, αλλά αυτή είναι μια απόφαση που θα πάρει ο προπονητής. Από την πλευρά μου πρέπει να προπονούμαι συνεχώς για να φτάσω στην επιθυμητή κατάσταση και με χρειαστεί ο προπονητής, να είμαι κανονικά στη διάθεσή του».

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Ήταν ένα περίεργο ματς, όμως δεν πρέπει να ανησυχούμε και να δίνουμε μεγαλύτερη αξία από την πραγματική. Σίγουρα ο κόσμος θέλει να συνεχίζουμε με νίκες, αλλά ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα δουλεύει σωστά και δείχνει δυνατότητες για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League».

Για τα κρίσιμα παιχνίδια με την Μπρόντμπι: «Θα κατέβουμε για τη νίκη στο παιχνίδι με τη Μπρόντμπι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έτσι θα προσεγγίζουμε όλα τα ματς. Μπορούμε να νικήσουμε όλους τους αντιπάλους, έχουμε την προσωπικότητα για να το κάνουμε και θα είμαστε σοβαροί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.