ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νούνο Ρέις: Θέλει χρόνο

Ο Νούνο Ρέις πήρε για πρώτη φορά από τη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό, μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο έδειξε πως είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους αμυντικούς της ομάδας, αφού έδειξε αδυναμίες στο πλευρό του Βίκτορ Ιβανόφ.

Νούνο Ρέις: Θέλει χρόνο

Ο Πορτογάλος ήρθε στο «τριφύλλι» μετά από σχετικές συστάσεις του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς. Έτσι ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να του δώσει φανέλα βασικού, ώστε να δείξει το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται και τον έβαλε σε θέση στόπερ δίπλα στον Ιβανόφ.

Ο Ρέις γνωρίζει τη θέση, αλλά στην αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια, προβλημάτισε με την εικόνα του, αφού δεν έδεσε σε κανένα σημείο με τον έτερο στοπερ, δημιουργώντας «τρύπα» στα μετόπισθεν του «τριφυλλιού». Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να κριθεί με αυστηρότητα, καθώς δεν έχει αποκτηθεί από τους «πράσινους» για βασική επιλογή και τέτοιου είδους φιλικά, είναι για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στην πορεία της σεζόν, είναι δεδομένο πως θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν, καθώς ο Παναθηναϊκός θα έχει μπροστά του, ένα «μαραθώνιο» παιχνιδιών, αν η ομάδα ευτυχήσει να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στόχος που για την ώρα μοιάζει εφικτός για τις δυνατότητες του συνόλου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως και να έχει ο Πορτογάλος έχει όλο το χρόνο μπροστά του, να «δέσει» με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους που ομολογουμένως προβληματίστηκαν αρκετά με την εικόνα που παρουσίασε χθες, στον αγωνιστικό χώρο του «ΓΣΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...