ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέφτουν οι υπογραφές με Μπεργκ

Στην Αθήνα θα βρεθεί για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Μπρόντμπι (18/08), ο μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ και θα έχει συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Πέφτουν οι υπογραφές με Μπεργκ

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2019, θα παραμείνει ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ετοιμάζεται μετά τον Κάρλος Ζέκα, ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Τις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο του Σουηδού «killer», έχει αναλάβει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα της παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2019 (το συμβόλαιο του Μπεργκ λήγει το 2018) ενώ μέσα στους όρους του νέου συμβολαίου υπάρχει και αύξηση απολαβών που αγγίζει μαζί με τα μπόνους τα 1,2 εκατ. ευρώ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εντολή από τη διοίκηση είναι η παραμονή του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό και μετά το ματς με την Μπρόντμπι (18/08) στο «Απ. Νικολαΐδης» που θα παρακολουθήσει ο Κάι Λέρμπι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, θα υπάρξει συνάντηση ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...