ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με τρεις «πράσινες» η εθνική

Τρεις εκπροσώπους θα έχει ο Παναθηναϊκός στην Εθνική βόλεϊ γυναικών, καθώς πέρα από τη Μερτέκη στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού υπάρχουν τα ονόματα των Κωνσταντινίδου, Παπαδοπούλου.

Με τρεις «πράσινες» η εθνική

Τις Αλίκη Κωνσταντινίδου και Χαρά Παπαδοπούλου, συμπεριέλαβε στις επιλογές του για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος.

Έτσι ο Παναθηναϊκός θα έχει έντονο στοιχείο και στην Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών, αφού ήδη στις επιλογές υπάρχει και το όνομα της Ευαγγελίας Μερτέκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...