ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αφρουδάκης: «Είμαστε στα φαβορί για μετάλλιο»

Για τις πιθανότητες της Εθνικής ομάδας να φύγει με ένα μετάλλιο από το Ρίο, αλλά και για την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, μίλησε ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Αφρουδάκης: «Είμαστε στα φαβορί για μετάλλιο»

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, σχολίασε την εικόνα της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την έβαλε στα φαβορί για τα μετάλλια.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-το πώς νιώθει βλέποντας τις προσπάθειες της Εθνικής από τον… καναπέ: «Είναι πιο εύκολα να τα βλέπεις από τον καναπέ. Είναι αλήθεια πως είναι διαφορετικό να τα βλέπεις όλες τις κλωτσιές και τις μάχες της πισίνας από τον καναπέ σου. Αλλά πλέον προτιμώ να είμαι εκτός».

-την εικόνα της Εθνικής: «Ζούμε μοναδικές στιγμές και η ομάδα μας σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια έχει βγάλει πολύ καλή εικόνα και μπορείς να πεις ότι είναι φαβορί για μετάλλιο και γιατί όχι αυτό να είναι και το χρυσό. Έχουμε παίξει το καλύτερο πόλο έως τώρα.Οι Σέρβοι δείχνουν να είναι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους, διότι έχουν σταθερά καλή πορεία τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να δούμε και με ποιους θα παίξουμε. Είναι δύσκολη η επιλογή, είναι οκτώ ομάδες, που μπορείς να χάσεις από όλες και να τις κερδίσεις όλες. Είμαστε η πιο σταθερή ομάδα. Η ομορφιά του τουρνουά είναι το ότι όλα κρίνονται στα νοκ-άουτ. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι καλή ευκαιρία, διότι σε σχέση με τις άλλες Ολυμπιάδες που έχω ζήσει, δεν υπάρχει κάποια ομάδα φόβητρο, είναι πιο κοντά σε εμάς».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το «όπλο» της Εθνικής: «Το δυνατό στοιχείο μας σε αυτό το παιχνίδι είναι η άμυνα μας. Οι Βραζιλιάνοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε 13 επιθέσεις με παίκτη παραπάνω και πρόκειται για τρομερό στοιχείο. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης στην επίθεση. Είχαμε καλές στιγμές στην επίθεση. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε γκολ από περισσότερους παίκτες, διότι έχουμε ποιότητα και στην επίθεση. Ο παράγοντας τύχη μπορεί να μας αφήσει εκτός, άλλο στοιχείο που μπορεί να συμβάλει αρνητικά είναι το γεγονός ότι τα παιδιά δεν έχουν εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις και υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορέσουν να σηκώσουν αυτό το βάρος. Στον αθλητισμό δεν βγάζει πάντα νικήτρια την καλύτερη ομάδα. Είναι μια διαδικασία περίεργη και για αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

-τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της καριέρας του: «Είναι η έκτη θέση που πήραμε. Θυμάμαι τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, που δεν πήραμε μετάλλιο και αν θα ήθελα να παίξω ξανά ένα παιχνίδι της καριέρας μου αυτό είναι το τελευταίο ματς στους Αγώνες Αθήνας».

-τα ματς που θα παίξει ως παίκτης του Απόλλωνα: «Υποστηρίζω από μικρός τον Απόλλωνα και θα παίξω ένα με δύο παιχνίδια, θα φορέσω για λίγο το σκουφάκι του. Εκεί μεγάλωσα αθλητικά, πηγαίνοντας στο γήπεδο στο ποδόσφαιρο. Έχω αποσυρθεί και εκεί θα παίξω τιμητικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...