ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός

Διπλό στην Πράγα με Σιμάο (Vid)

Ένα ακόμα σπουδαίο «διπλό» κατάφερνε να πάρει ο Παναθηναϊκός σαν σήμερα, καθώς το 2008 είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Σπάρτα Πράγας με 2-1, ανοίγοντας έτσι το δρόμο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διπλό στην Πράγα με Σιμάο (Vid)

Σπουδαία βραδιά είχαν ζήσει σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, καθώς έφευγαν με το διπλό από την Πράγα, επικρατώντας της Σπάρτα με 2-1.

Τότε το «τριφύλλι» είχε κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία τερματίστηκε στις αναμετρήσεις με τη Βιγιαρεάλ.

Για την ιστορία το σκορ στην αναμέτρηση είχε ανοίξει ο Παναθηναϊκός με αυτογκόλ του Κούτσερα στο 24ο λεπτό, μετά από σέντρα του Γιώργου Καραγκούνη. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι Τσέχοι κατάφεραν να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλλά ο Σιμάο σφράγισε τη νίκη για το «τριφύλλι» στο 60′, γράφοντας το τελικό 1-2 για τον Παναθηναϊκό.

https://www.youtube.com/watch?v=H7I21iLuFlA

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (Βίτεσλαβ Λαβίτσκα): Κόζατσικ, Βόρισεκ, Ρέπκα, Κουτσέρα, Κάντλετς, Κούσνιρ (67΄ Κόλαρ), Κλαντρούμπσσκι (84΄ Ζέμαν), Χάσεκ, Μπέργκερ, Κούλιτς (72΄ Χόλεντα), Σλέπιτσκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Γκάμπριελ, Σαριέγκι, Βίντρα, Σπυρόπουλος, Σαλπιγγίδης (69΄ Νίλσον), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Τζιόλης (57΄ Νίνης), Σιμάο, Καραγκούνης (90΄ Ίβανσιτς), Σόουζα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ