Εκτός από τη Λόκερεν, ομάδα που αγωνίζεται και ο Γιώργος Γκαλίτσιος, και τη Σταντάρ Λιέγης που εδώ και καιρό είχε εκφράσει ενδιαφέρον, Ομόνοια και Μπελενένσες βρίσκονται πάντα στο… προσκήνιο.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, είναι γνωστό εδώ και καιρό πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός, πως ο Αντρέα Στραματσόνι τον υπολογίζει κανονικά, αλλά όχι ως βασικό. Ο ποδοσφαιριστής δε συμβιβάστηκε ποτέ με αυτήν την ιδέα όπως φαίνεται και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας, ο άσος του Παναθηναϊκού, βρίσκεται πολύ κοντά σε δύο ομάδες του Βελγίου, τη Λόκερεν και τη Σταντάρ Λιέγης. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 24χρονος εξτρέμ αρέσει και στις δύο ομάδες, είναι ένας παίκτης που γνωρίζει το πρωτάθλημα Βελγίου, ενώ είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα, ενώ αναφέρεται πως οι συζητήσεις ξεκίνησαν όσον αφορά τις απολαβές του, από τα 2 εκ. ευρώ, ωστόσο το ποσό αυτό θεωρήθηκε υπέρογκο, αλλά όπως προκύπτει η υπόθεση δεν… τελεσφόρησε, αφού θα βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Παράλληλα, το δημοσίευμα βάζει στο κάδρο… και την Ομόνοια, αλλά και την πορτογαλική Μπελενένσες, ομάδες που και αυτές είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον άσο του Παναθηναϊκού, ενώ όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου