ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΌΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

«Ο Σίλντενφελντ θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό»

Στη θέληση του Γκόρντον Σίλντενφελντ να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζλάτκο Κράνιτσαρ.

«Ο Σίλντενφελντ θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό»

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ στο βασικό της σχήμα, αγωνίστηκε κόντρα στην Ίντερ Ζάπρετιτς στο «Μάξιμιρ» και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας Ζλάτκο Κράνιτσαρ, αναφέρθηκε στην παραμονή του «Σίφο» στην ομάδα και στο ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Παναθηναϊκό για τον πολύπειρο στόπερ.

Στις απαντήσεις που έδωσε στους εκπροσώπους του Τύπου της Κροατίας, ο πολύπειρος τεχνικός επεσήμανε την επιθυμία του «Σίφο» να επιστρέψει στο «τριφύλλι», αλλά όπως ξεκαθάρισε όλες οι συζητήσεις θα γίνουν μετά το πέρας των αναμετρήσεων που δίνει η Ντιναμό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Εμείς δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον «Σίφο», αλλά δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε τη θέληση του ποδοσφαιριστή για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αφού μέσα στις προθέσεις του είναι, να φύγει και να πάει εκεί. Όμως οτιδήποτε συμβεί, θα το γνωρίζουμε μετά τα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλτσμπουργκ».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.