ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αντρέα Στραματσόνι

«Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Μπρόντμπι»

Την κακή εικόνα ορισμένων παικτών στο φιλικό με την Ομόνοια σχολίασε ο Αντρέα Στραματσόνι, που υποστήριξε πως απέναντι στην Μπρόντμπι οι «πράσινοι» θα δείξουν ένα διαφορετικό και καλύτερο πρόσωπο.

«Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Μπρόντμπι»

Ο Ιταλός τεχνικός, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών του και εξέφρασε την πίστη του για βελτίωση, με αφορμή την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Παράλληλα, ο Στραματσόνι αναφέρθηκε και στα πλάνα του για το παιχνίδι απέναντι στην Μπρόντμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Πράσινη»:

-Μπορεί να ήταν απλά ένα φιλικό αλλά η ομάδα δεν είχε καλή εικόνα απέναντι στην Ομόνοια, πως το εξηγείτε;

«Η ομάδα ήταν πολύ κακή. Παίξαμε άσχημα στην άμυνα, η Ομόνοια πήρε το παιχνίδι πάρα πολύ σοβαρά, ενώ εμείς το είδαμε σαν προπόνηση με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη. Σίγουρα δοκίμασα πολλά πράγματα και έκανα μερικά… πειράματα, αλλά υπήρξαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κάτω από την πραγματική τους ικανότητα και αξία».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Προφανώς θα θέλετε να δείτε μια πολύ βελτιωμένη εικόνα στα επίσημα παιχνίδια…

«Το γνωρίζουμε αυτό, οι ποδοσφαιριστές το κατάλαβαν αυτό και για αυτό τώρα συγκεντρωνόμαστε στις υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε την Μπρόντμπι και σίγουρα την Πέμπτη θα δούμε τον πραγματικό Παναθηναϊκό, διότι στην Κύπρο δεν είδαμε τον πραγματικό Παναθηναϊκό. Το μοναδικό πραγματικό κομμάτι του Παναθηναϊκού που εμφανίστηκε χθες (σ.σ. προχθές) στο γήπεδο ήταν οι οπαδοί της ομάδας».

-Στα δυο παιχνίδια με την ΑΪΚ χρησιμοποιήσατε τρία στόπερ, με την ομάδα να μην δέχεται γκολ. Κόντρα στην Ομόνοια με τα δυο στόπερ η άμυνα δεν ήταν το ίδιο καλή. Να περιμένουμε ξανά τρία στόπερ κόντρα στη Μπρόντμπι για περισσότερη ασφάλεια;

«Έχω αναλύσει αρκετές φορές το σκεπτικό μου για αυτό. Στην Ευρώπη πρέπει να είσαι πάντα συμπαγής και η άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντική. Είμαστε χαρούμενοι που στον πρώτο γύρο καταφέραμε να κρατήσουμε το «μηδέν» και στα δυο παιχνίδια, όμως, τώρα καλούμαστε να το κάνουμε αυτό και στον δεύτερο γύρο απέναντι στην Μπρόντμπι για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.