ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χάνει Μπρόντμπι ο Μπουμάλ

Άσχημα τα νέα για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, που χάνει και τις δύο αναμετρήσεις με την Μπρόντμπι.

Χάνει Μπρόντμπι ο Μπουμάλ

Ο Καμερουνέζος εξτρέμ του Παναθηναϊκού, που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με την Ομόνοια, χάνει οριστικά τις αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Europa League.

Το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» εξέτασε και πάλι τον Μπουμάλ, ο οποίος και αντιμετωπίζει το σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών, κάτι που τον αφήνει για τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός προπονήσεων.

Ο Μπουμάλ ακολουθούσε θεραπεία εδώ και τρεις ημέρες, αλλά η κατάσταση δεν πήγε προς το καλύτερο, με αποτέλεσμα την απουσία του από τα παιχνίδια με την Μπρόντμπι.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.