ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΤ ΚΑΛΑΘΗΣ

«Δεν υπάρχει ταβάνι για την ομάδα»

Ενθουσιασμένος από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό Superfoods, εμφανίστηκε ο Πατ Καλάθης κατά την άφιξη του στην Ελλάδα. Τι είπε για τη νέα συνύπαρξη με τον Νικ, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

«Δεν υπάρχει ταβάνι για την ομάδα»

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά και τη νέα συνύπαρξη με τον αδερφό του Νικ μετά από τέσσερα χρόνια, μίλησε ο Πατ Καλάθης κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, ενόψει και της «πρώτης» συγκέντρωση του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (17/08).

Αναλυτικά όσα είπε ο Πατ Καλάθης:

Για την επιστροφή του: «Είναι τεράστια ευκαιρία για μένα που επιστρέφω σε μία τόσο σπουδαία ομάδα και είναι εξαιρετικό που θα είμαι και πάλι συμπαίκτης με τον αδερφό μου. Αγαπώ την Αθήνα, είχα τέσσερα χρόνια να έρθω, μου είχε λείψει και είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Έβλεπα πολλά βίντεο από το ΟΑΚΑ και τους οπαδούς της ομάδας πριν από μερικές ημέρες για να θυμηθώ αυτά που είχα ζήσει εδώ την προηγούμενη φορά και να μπω στους ρυθμούς του ελληνικού μπάσκετ, της ομάδας μου και του κόσμου της! Περιμένω πώς και πώς για να το ζήσω! Θα είναι μία εκπληκτική εμπειρία».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.810 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους: «Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει φέρει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, παρέμειναν κάποιοι ταλαντούχοι αθλητές και αυτό είναι καλό για την ομάδα, γιατί ανεβάζει το επίπεδό της και τον πήχη της. Δεν υπάρχει ταβάνι για την ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία αν παίξουμε αυτό που μπορούμε θα είμαστε οι καλύτεροι»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...