ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός ενδεκάδας ο «Σίφο»

Εκτός βασικού σχήματος άφησε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζλάτκο Κράνιτσαρ στην αναμέτρηση κόντρα στη Σάλτσμπουργκ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός ενδεκάδας ο «Σίφο»

Άνθρωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όλες τις προηγούμενες ημέρες, μιλούσαν για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και την περίπτωση του Παναθηναϊκού και ξεκαθάριζαν πως ότι γίνει με την επιστροφή του Κροάτη στόπερ στο «τριφύλλι», θα γίνει μετά τα ματς με την Σάλτσμπουργκ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί ο «Σίφο» αποτελεί σημαντικό παίκτη της ομάδας.

Όμως απ’ όσο είδαμε στην αναμέτρηση που δίνει αυτή τη στιγμή η Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, ο πρώην αμυντικός του «τριφυλλιού» βλέπει το ματς από τον πάγκο, με τον Ζλάτκο Κράνιτσαρ να επιλέγει στη θέση του έναν 19χρονο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.