ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΙΠΕ ΤΟ «ΝΑΙ» Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ

Επιστρέφει στο Βέλγιο ο Κλωναρίδης

Στη Λόκερεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, καθώς σύμφωνα με βελγική ιστοσελίδα, ο Παναθηναϊκός έκανε αποδεκτή την προσφορά των 300.000 ευρώ.

Επιστρέφει στο Βέλγιο ο Κλωναρίδης

Η αποχώρηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως μετράει αντίστροφα, καθώς όπως αναφέρει βελγικό δημοσίευμα ιστοσελίδας, οι «πράσινοι» έκαναν αποδεκτή την πρόταση της Λόκερεν για την παραχώρησή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πρόταση της Λόκερεν είναι 300.000 ευρώ και η μετακίνησή του, είναι θέμα ωρών να επισημοποιηθεί.

Αναλυτικά όσα γράφει η ιστοσελίδα «voetbalkrant.com»:

«Ο Παναθηναϊκός έχει αποδεχτεί την πρόταση της Λόκερεν για τον Κλωναρίδη, που είναι πολύ πιθανό να αντικατασταθεί από ένα άλλο παλιό γνώριμο, τον Πολ Ζοσέ Μποκού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κλωναρίδης είχε την ατυχία την περασμένη σεζόν να έχει αρκετούς τραυματισμούς, αλλά όποτε αγωνίστηκε κατάφερε να διακριθεί, σκοράροντας κι ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό (σ.σ. παρατίθεται και video).

Ο Κλωναρίδης αρνήθηκε να ανανεώσει κι αυτό δημιούργησε ανησυχίες στον Παναθηναϊκό, που κινείται για τον αντικαταστάτη του και ζήτησε από τον παίκτη να εξετάσει τις προτάσεις του από το εξωτερικό.

Η Σταντάρ Λιέγης ρώτησε για αυτόν, αλλά το ενδιαφέρον δεν φαίνεται πολύ συγκεκριμένο, σε αντίθεση με τη Λόκερεν που έχει ήδη κάνει μια αξιόλογη προσφορά στον Παναθηναϊκό, η οποία έχει γίνει αποδεκτή.

Ο Κλωναρίδης είναι στο δρόμο της επιστροφής στο Βέλγιο και οι τεχνικές του αρετές είναι γνωστές και δεδομένες. Το ζητούμενο είναι να αντεπεξέλθει και σωματικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.