ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπόκλιση της Μακάμπι στον Διαμαντίδη!

Οι Ερέζ Εντελστέιν και Γκάι Πνίνι, υποκλίθηκαν στον Δημήτρη Διαμαντίδη με αφορμή το τουρνουά «Diamonds Are Forever», που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός Superfoods!

Υπόκλιση της Μακάμπι στον Διαμαντίδη!

Η Μακάμπι, όπως και η Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα δώσουν το «παρών» στο τουρνουά «Diamonds Are Forever», που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός Superfoods στο ΟΑΚΑ (16-17/9), ώστε να τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Η «ομάδα του λαού» στην επίσημη σελίδα της, φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Ερέζ Εντελστάιν, αλλά και του αρχηγού Γκάι Πνίνι, οι οποίοι αποθεώνουν τον «3D»!

Αρχικά μίλησε ο τεχνικός της Μακάμπι: «Είναι μεγάλη τιμή για όλη τη Μακάμπι να αποδώσουμε τιμές σε έναν τόσο σπουδαίο παίκτη όπως ο Διαμαντίδης. Για εμάς το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για την προετοιμασία μας ενόψει μιας μεγάλης σεζόν και είμαστε πεπεισμένοι πως ο κόσμος θα δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Πνίνι αποθέωσε και εκείνος στον Διαμαντίδη, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία του τουρνουά από αγωνιστικής πλευράς: «Ο Διαμαντίδης έχει πλούσια ιστορία και απέναντι στη Μακάμπι. Χάσαμε από αυτόν και τον νικήσαμε και μπορώ να σας πως ότι πάντα τον σεβόμουν. Είναι ένα σπουδαίο μπασκετικό μυαλό που παραμένει παγκόσμιας κλάσης.

Υπάρχουν πολλές στιγμές του που θα θυμάμαι, αλλά περισσότερο θα θυμάμαι την εμφάνισή του στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ το 2006 με τις ΗΠΑ, ένα παιχνίδι όπου σχεδόν δεν βγήκε καθόλου από το παρκέ.

Αυτό το τουρνουά θα μας δώσει μια πρώτη ιδέα πως είμαστε ως ομάδα και τι είδους αντιπάλους θα αντιμετωπίσουμε στη φετινή Euroleague. Κάθε μία από τις ομάδες του τουρνουά είναι διεκδικήτρια του τίτλου και θέλουμε κι εμείς να είμαστε διεκδικητές φέτος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.