ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το μεγάλο στοίχημα του Πεδουλάκη

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κλήθηκε το καλοκαίρι του ’12, μια ομάδα που να μπορέσει να «ματσάρει» τον Ολυμπιακό και το κατάφερε με το παραπάνω. Φέτος;

Το μεγάλο στοίχημα του Πεδουλάκη

Αυτό το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο για τον Παναθηναϊκό Superfoods, απ’ όλες τις απόψεις. Και γιατί αποτελεί μια αλλαγή σελίδας, λόγω της αποχώρησης του Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και για το γεγονός, πως ο Αργύρης Πεδουλάκης, καλείται για δεύτερη φορά, μετά το 2012, να οδηγήσει το πιο… βαρύ καράβι, σε αχαρτογράφητα νερά.

Η νέα Ευρωλίγκα, αποτελεί «μυστήριο» για όλες τις ομάδες, οι οποίες προσπαθούν να καλύψουν και με το παραπάνω τα κενά τους, για ν’ αντέξουν το Γολγοθά του φετινού μαραθωνίου.

Ο «Άρτζι» την ξέρει τη δουλειά. Την έχει ξανακάνει και με επιτυχία. Τούτη τη φορά όμως, οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Σίγουρα καλύτερες, αλλά δεν παύουν να είναι διαφορετικές.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή τη φορά, ο Πεδουλάλης δεν καλείται απλά να δημιουργήσει μια ομάδα που θα «ματσάρει» τον αιώνιο αντίπαλο. Κάθε άλλο. Ο Παναθηναϊκός Superfoods, θα χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει πιο μακριά στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος, αυτό «συνομολογούν» οι μεταγραφικές κινήσεις.

Το… αμυντικό δόγμα του Περιστεριώτη τεχνικού-το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία με βάση τα «υλικά» του 2012-πρέπει να μετατραπεί σε ισορροπημένο μπάσκετ, σε άμυνα και επίθεση, ενώ απόντος Διαμαντίδη, θα πρέπει ο Έλληνας κόουτς, συνεπικουρούμενος, από τους Αλβέρτη-Τσαρτσαρή, να κρατήσει τα στεγανά των αποδυτηρίων και να δημιουργήσει μια νέα οικογένεια, σαν αυτή, που θαύμαζε ο κόσμος τις εποχές Ομπράντοβιτς.

Ο Πεδουλάκης δεν έχει εύκολο έργο. Είπαμε, το καράβι, είναι μεγάλο και τα ύδατα, αχαρτογράφητα. Όμως το έχει. Μπορεί να αποτελέσει το εχέγγυο για την επιτυχία. Και την εμπειρία διαθέτει και τα cohones, ενώ συνάμα, έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα χτιστεί με νέα standards αυτή τη φορά. Θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις σε μια σεζόν, όπου κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει για κανέναν. Τα υλικά του, από το πάνω ράφι. Ομάδα με ταλέντο και προσωπικότητα. Πρέπει να την κάνει ομάδα, με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Αυτή η σεζόν, είναι-και-το μεγάλο στοίχημα, του «στρατιώτη» του Παναθηναϊκού Superfoods, Αργύρη Πεδουλάκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.